fbpx

Persoonlijke ontwikkeling

Geef jouw persoonlijke ontwikkeling een boost!

Zoals (bijna) elk persoon heeft iedereen weleens last van negatieve gedachten en/of gevoelens. Maar wat nou als deze het grootste deel van de tijd de overhand nemen en jouw leven op negatieve wijze beïnvloeden? Alleen door bewustwording te creëren en persoonlijke ontwikkeling maak je het mogelijk deze negatieve gevoelens en gedachten om te zetten tot een positieve mindset. ESMA Academie, dé life coach van Rotterdam en omgeving, biedt ondersteuning tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling in de breedste zin van het woord. Zo maak je kennis met ontwikkeling op verschillende aspecten zoals het zakelijk, maatschappelijk en persoonlijke aspect. Hierbij wordt aandacht besteed aan belangrijke vragen zoals wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Het uiteindelijke doel is het creëren van een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dit wordt bereikt door onder andere de focus te leggen op het vinden van welzijn en geluk middels verschillende workshops, bijeenkomsten en cursussen die vele nieuwe inzichten zullen bieden. Bij de inrichting van ons life coach centrum is extra aandacht uitgegaan naar het creëren van een vertrouwde en vriendelijke omgeving. Op deze manier wordt het behalen van een optimaal resultaat gegarandeerd!

Hoe wordt de persoonlijke ontwikkeling gestimuleerd?

Samen met jou stellen we persoonlijke doelen op, waarbij een positieve verandering met betrekking tot jouw zakelijke, gemeenschappelijke en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Om deze doelen te kunnen bereiken stimuleren we een eigen inbreng van ideeën en oplossingen die bijdragen aan het verdrijven van negatieve gevoelens en gedachten. Om deze oplossingen zelfstandig te kunnen vinden wordt de juiste gedachtegang gestimuleerd middels het stellen van gerichte vragen. Op deze manier zal je je bewust worden van belemmerende denkbeelden die leiden tot negatieve gevoelens. Leer de gevoelens aanvaarden om deze vervolgens te verdrijven wat zal leiden tot een positievere mindset. De wijze waarop je denkt beïnvloedt de manier waarop je je voelt en dit zal vervolgens weer invloed uitoefenen op hoe je je gedraagt en wat je meemaakt. Ga bewuster om met bepaalde gedachten, waardoor je geleidelijk beter in staat bent de controle te nemen en compleet in de hand te hebben hoe je je voelt. Dit zal niet alleen een positieve impact op je gemoedstoestand hebben, maar zelfs op je hele leven!

image3

Maak kennis met het zelfhelende vermogen

Als het zo is dat men zichzelf ziek kan denken, is het dan ook zo dat men zichzelf weer kan genezen? Het antwoord op deze vraag is ja. Gedachten, emoties, gevoelens, gedrag en de dingen die we meemaken staan allemaal met elkaar in verband. Zo heeft elk aspect weer invloed op de ander. Met behulp van een life coach bij ESMA Academie leer je meer over hoe je bewust kan worden van gedachten en gevoelens, zodat je deze beter onder controle kan houden. Om dit uiteindelijke doel te kunnen bereiken ligt de focus op alle facetten van life coaching. Zo wordt tijdens verschillende cursussen de geest opnieuw in balans gebracht op zowel emotioneel als spiritueel niveau. Maak tijdens de verschillende workshops en bijeenkomsten kennis met onze wijsheden en de wijsheden van medecliënten. Leer hoe negatieve gevoelens kunt overmeesteren, waardoor een blijvende positieve verandering in jouw manier van denken wordt gegarandeerd. Er zal een wereld voor je open gaan, waardoor geen dag meer hetzelfde zal zijn!