fbpx

Life coach Rotterdam

Professionele life coach in Rotterdam en omgeving

Op zoek naar een professionele life coach in Rotterdam en omgeving? In dat geval ben je bij ESMA Academie aan het juiste adres. Bij ons gaat de focus volledig uit naar ontwikkeling op het gebied van het maatschappelijke, persoonlijke én zakelijke leven. Hierbij staan de drie kernvragen centraal: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Uiteindelijk wordt de focus met name gelegd op het vinden van welzijn en geluk. Zo wordt een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen ontwikkeld door middel van verschillende workshops, cursussen en bijeenkomsten. Ons life coach centrum in Rotterdam biedt een vertrouwd, vriendelijk en liefdevol gevoel, waardoor het bij ons altijd zal voelen als thuiskomen.

Life coach in Rotterdam: hoe gaat het in zijn werk?

Wij ondersteunen onze cliënten in het behalen van doelen door ons gezamenlijk te richten op wat nodig is. Zo leggen wij de zaadjes die uiteindelijk niet alleen uit zullen groeien tot verandering op het gebied van jouw persoonlijke, zakelijke en gemeenschappelijke ontwikkeling, maar ook zullen bijdragen aan jouw verbinding en connectie met het universum. Hierbij vinden wij het belangrijk dat onze cliënten zelf met oplossingen komen voor de problemen waar zij tegenaan lopen. Op deze manier leer je in een vertrouwde omgeving meer over het oplossen van eigen gevoelens en problemen. Dit wordt gestimuleerd door middel van gerichte vragen die jou bewust zullen maken van belemmerende denkbeelden die vervolgens kunnen worden overwonnen, waardoor levensdoelen kunnen worden gerealiseerd. De kern van life coaching ligt bij verandering en bewustwording. Hoe men denkt heeft invloed op hoe men voelt en dat zal uiteindelijk weer invloed hebben op hoe men zich gedraagt en wat men meemaakt. Door een betere bewustwording van negatieve gedachten te creëren, zullen deze ook beter onder controle kunnen worden gehouden, wat een positief effect op jouw leven zal hebben.

 

Vrije keus

Stimuleer het zelfhelende vermogen

Als mensen zichzelf ziek kunnen denken, is het ook mogelijk dat mensen zichzelf weer kunnen genezen. Gedachten beïnvloeden gevoelens en emoties en deze beïnvloeden het gedrag en de dingen die iemand meemaakt. Bij ESMA Academie, dé life coach in Rotterdam, ben je gegarandeerd aan het juiste adres als het gaat om een professionele ondersteuning op het gebied van bewust worden van gedachten en gevoelens. Hier komen alle facetten van life coaching aan te pas. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan werken met aura’s, kwantumfysica, en energieveranderingen, maar ook aan lichamelijke / fysieke klachten en drukpunten. Zo worden onze cliënten zowel emotioneel als spiritueel in balans gebracht, waardoor uiteindelijke levensdoelen gerealiseerd kunnen worden. Tijdens verschillende cursussen, workshops en bijeenkomsten zal je niet alleen door onze kennis, maar ook door de kennis en wijsheden van je medecliënten, meer wijsheid opdoen over hoe je negatieve gedachten en gevoelens de baas kunt zijn. Zo zal er een wereld voor je open gaan en geen dag meer hetzelfde zijn!