fbpx

Bewustwording en verandering van negatieve gevoelens

Heb jij weleens of regelmatig last van negatieve gevoelens? In dat geval is bewustwording genoodzaakt om deze om te kunnen zetten in een positieve mindset. Een professionele life coach in Rotterdam en omgeving is dé manier om jezelf in de breedste zin van het woord te kunnen ontwikkelen. Zo gaat de aandacht niet alleen uit naar je persoonlijke leven, maar ook naar het zakelijke en maatschappelijke leven. Belangrijke speerpunten tijdens dit proces zijn: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. De focus wordt met name gelegd op het vinden van geluk en welzijn, waardoor de ontwikkeling van een sterk gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde wordt gestimuleerd. Dit komt tot stand middels verschillende bijeenkomsten, workshops en cursussen die je nieuwe inzichten zullen bieden. ESMA Academies life coach centrum biedt een vriendelijk en vertrouwd gevoel, waardoor het behalen van een optimaal resultaat is gegarandeerd.

Het proces van bewustwording: hoe werkt dit precies?

Samen met onze cliënten richten we ons op de persoonlijke doelen met als speerpunt een positieve verandering met betrekking tot jouw gemeenschappelijke, zakelijke en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien gaat ook de aandacht uit naar jouw unieke connectie met het universum. Om het uiteindelijke doel te kunnen bereiken is het van groot belang dat je als cliënt zelf met oplossingen komt. Uiteraard bieden wij ondersteuning in het vinden van deze oplossingen. De sleutel tot succes vormt hierbij het stellen van gerichte vragen die bewustwording van belemmerende denkbeelden zullen stimuleren. Op deze manier maak je kennis met het oplossen van eigen negatieve gevoelens en problemen in een vertrouwde omgeving, waarna je deze skills ook toe kunt passen in het ‘echte’ leven. De belangrijkste doelen van life coaching liggen in de bewustwording en verandering van gedachten en gevoelens. De manier waarop je denkt beïnvloedt de manier waarop je je voelt en dit zal uiteindelijk invloed hebben op hoe je je gedraagt en wat je meemaakt. Door bewuster om te gaan met bepaalde gedachten, zal je merken dat je langzaamaan beter in staat bent deze onder controle te houden. Uiteindelijk zal je merken dat dit niet alleen een positief effect op je gemoedstoestand heeft, maar een hele impact op je leven zal hebben!

image2

Het zelfhelende vermogen stimuleren met behulp van een life coach

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mensen zichzelf ziek kunnen denken. Als dat zo is, is het natuurlijk ook een mogelijkheid dat men zichzelf weer kan genezen. Het uitgangspunt hierbij is dat gedachten, emoties, gevoelens en gedrag allemaal met elkaar in verband staan. ESMA Academie is hét perfecte aanspreekpunt als het gaat om ondersteuning bij bewustwording van gedachten en gevoelens. Voordat men in staat is om zichzelf te veranderen is bewustwording van negatieve gedachten en emoties een vereiste. Om dit te bereiken focussen wij ons op alle aspecten van life coaching. Denk hierbij onder andere aan het in balans brengen van de geest op zowel spiritueel als emotioneel vlak. Met behulp van een verscheidenheid aan workshops, cursussen en bijeenkomsten maak je kennis met onze wijsheden en de wijsheden van medecliënten. Zo leer je alles over hoe je jouw negatieve gevoelens en gedachten de baas kunt zijn en een blijvende positieve verandering aan kunt brengen in jouw persoonlijke manier van denken. Na afloop zal er een wereld voor je open gaan, waardoor geen dag meer hetzelfde zal zijn!